Digital Consultancy

Een expert inschakelen voor het verbeteren van een Digital Project? Vraag meteen een advies call aan!

Moovio Academy

Online trainingen waarmee uw kennis én het resultaat van uw online activiteiten groeit.

Digital Consultancy: aanpakken, adviseren en sparren.

Oplossingsgericht aanpakken van internetvraagstukken

Wanneer u start met een internetproject, zullen er veel vragen zijn die moeten worden beantwoordt: "Welk platform?", "Hoe zit het met SEO en Google?", "Gaat Facebook voor ons werken?", "Hoe zit het met cookies en de AVG?", en meer.

U kunt mijn ervaring en expertise inhuren om deze vragen duidelijk en snel om te zetten in een actieplan voor uw onderneming. Aanpakken en omzet genereren met de site!

Projectmatig adviseren

Gedurende een project komen er nieuwe inzichten welke moeten ingepast in de reeds behaalde doelen. Digital Consultant Peter van der Laan adviseert hoe een website-traject kan worden bijgestuurd en geoptimaliseerd.

Meedenken en sparren

Een wiel is rond. Maar er is al veel veranderd sinds het wiel uit de steentijd: het wiel kan wel degelijk opnieuw uitgevonden worden.

Het is erg prettig om een klankbord te hebben bij iemand met ervaring in de internetbranche. Valkuilen en briljante uitgangspunten worden snel duidelijk en de omzet van uw onderneming kan meteen een vlucht nemen.

Laat mij contact opnemen!

Vul uw gegevens in en ik neem contact op over uw bericht.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Waarom Digital Consultant Peter van der Laan?

Resultaatgericht

Gedreven door de kick van het scoren. Snel resultaat en actie, want "praatjes vullen geen gaatjes". Of het nu gaat om de keuze voor een software-platform, of het vergroten van het aantal bezoekers: snel en doortastend werken we naar een oplossing.

Analytisch

Feiten en omgevingsvariabelen verzamelen, plus de organisatiestructuur en -cultuur doorgronden. Alleen op die manier kom ik tot de juiste werkwijze. Want alleen als een solution draagvlak heeft, kan deze leiden tot een long-term verandering.

Technisch onderlegd

Wat is theorie waard als je het niet toepast? Met dat in het achterhoofd heb ik gezorgd voor ervaring 'op de werkvloer': van webdeveloper, tot projectmanager en medewerker e-commerce, ik heb het allemaal aan m'n skill-set toegevoegd.

Peter van der Laan: Digital Professional.

Al meer dan 20 jaar procesmatig actief in internet projectmanagement, gedreven tot groei in digital marketing